Ook voor het transport van goederen en materialen naar evenementen zoals beurzen, concerten, roadshows, en exposities biedt CargoMove het juiste pakket aan. Of het nu om een compleet podium gaat dat met een open platformtrailer moet worden vervoerd, of decoratiemateriaal dat in een gesloten trailer moet worden vervoerd. Uiteraard is het ook mogelijk om de betreffende goederen op locatie zelfstandig te lossen middels een meeneemheftruck. Evenementenvervoer en de bijbehorende logistieke stromen beheersen we als geen ander.

Ook Adhoc oplossingen tijdens evenementen leveren wij probleemloos met onze express-service. Of dit nu om een klein pakket gaat, of om een partytent voor 2000 personen. Bij evenementen zoals bijvoorbeeld Parkcity Live verzorgen wij ieder jaar het transport. Ook voor roadshows door geheel Europa kunnen wij de juiste expertise inbrengen. Zowel qua transportmaterialen alsook de juiste mensen die ruime ervaring hebben in het op- en afbouwen van uw presentatie. Beursmateriaal zoals stands vervoeren wij naar vele expositiegebouwen in geheel Europa. Tot maar liefst 100m3 kunnen wij onze speciale MEGA-trailers beladen. Deze trailers hebben een extra lage laadvloer en hydraulisch hefdak, wat het laden en lossen vergemakkelijkt.

Voor het vervoer van hoogwaardige decorstukken of kunst wordt er een gesloten kastentrailer gebruikt. Deze afsluitbare, gesloten trailer maakt het transport nog veiliger. Deze trailers zijn voorzien van een hydraulische laadklep.