We leven in een tijd waarin de economie 365 dagen per jaar draait. Vaak komt het voor dat goederen Adhoc moeten worden geleverd. Of het nu een klein machineonderdeel is dat met spoed per koerier naar Dortmund moet. Of bijvoorbeeld een complete scheepsschroef is waarop gewacht wordt in de haven van Helsinki. Met ons wagenpark hebben we direct een passende oplossing voor uw vraag naar sneltransport en express. Van pakket tot complete trailerlading pallets vervoeren we met speels gemaak door geheel Europa. Ons wagenpark is goed onderhouden, representatief en vooral ook discreet, zonder dominante reclame.

Uiteraard is uw transport deugdelijk verzekerd volgens AVC / CMR-condities en bezitten wij een NIWO-vergunning welke noodzakelijk is bij transport van meer dan 500kg voor derden. Tot uw dienst als koerier of aanbieder van sneltransport. Ook in dit vakgebied zijn we weer veelzijdig inzetbaar met onze kooiaap. Met ons startpunt vanuit Kerkrade en Heerlen in Parkstad, zijn we in korte tijd de grens over. Zowel Belgiƫ als Duitsland liggen om de hoek.

Ook als on-board-courier (koerier per vliegtuig) verstaan wij ons vak. Documenten of onderdelen die als bagage meegaan op het vliegtuig. Zo wordt het bijzonder efficiƫnt om een pakket binnen enkele uren op de plaats van bestemming te krijgen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een medisch onderdeel binnen 6 uren afleveren van Maastricht tot in een ziekenhuis in de regio Barcelona.

CargoMove opereert vanuit kantoor in Heerlen en warehouse in Kerkrade. Beide gemeenten gelegen in Parkstad, Limburg. Dit gebied wordt ook wel de Euregio genoemd vanwege de korte lijnen met nabij gelegen Belgische en Duitste plaatsen zoals Aken (Aachen).