Soms is het onmogelijk om op laad- of loslocaties met een grote vrachtwagen te bereiken of zijn er niet de juiste hulpmiddelen om te laden of lossen. Met een zogenaamde Kooiaap (meeneemheftruck) kunnen we op ieder gewenste locatie laden of lossen. Zelfs in terrein met ruwe ondergrond kan er met onze 3-wiel aangedreven meeneemheftrucks moeiteloos worden geladen en gelost. Kooiaap transport is al meer dan een decennium onze specialiteit. Lang formaat pakketten hout kunnen we moeiteloos tot aan de voordeur brengen. Met een laadvermogen tot 2500kg zijn onze meeneemheftrucks het Zwitserse zakmes van het bedrijf. CargoMove biedt zowel regionale distributie van meerdere stops tot internationale bestemmingen.

Behalve plateautrailers beschikken we over MEGA-trailers met een aansluiting voor een meeneemheftruck. Hiermee kunnen we probleemloos volumetransport uitvoeren waarbij de lading op een specifieke plek moet worden geleverd. Deze trailers hebben een binnenhoogte van ca. 3 meter en een hydraulisch hefdak. Hierdoor wordt het laden en lossen vergemakkelijkt. 

LAST MILE TRANSPORT

Levert u goederen aan consumenten? Veelal zijn de leverlocaties woongebieden en moeilijk bereikbaar per vrachtauto. Hiervoor levert CargoMove met de kooiaap het zogenaamde “last-mile-transport“. We rijden met de truck zo dicht mogelijk naar de bestemming. Van daaruit vervoeren we de lading met onze kooiaap tot aan de voordeur, oprit, garage of achtertuin. Hierdoor nemen we voor u als afzender én uw klant alle logistieke zorgen weg.

CargoMove opereert vanuit kantoor in Heerlen en warehouse in Kerkrade. Beide gemeenten gelegen in Parkstad, Limburg. Dit gebied wordt ook wel de Euregio genoemd vanwege de korte lijnen met nabij gelegen Belgische en Duitste plaatsen zoals Aken (Aachen).